Skip to main content
Horecatijgers en vrienden Roy Duivenvoorde en Kevin Nijenhuis zijn in September 2021 Secret Bar & Kitchen begonnen in de Kerkstraat in ’s-Hertogenbosch. Beide bezeten van het horecaspelletje en een liefde voor gastronomie.
 
Voordat Roy en Kevin Secret opende hebben beide heren veel horeca ervaring opgedaan en in verschillende zaken in de keuken gekeken. Zo wist Roy eigenlijk al van jongs af aan dat hij een eigen horecazaak wilde starten. Door zijn Dj carrière door heel Nederland én allerlei vakantie oorden in Europa heeft hij veel zaken gezien en wist precies wat hij wilde. In 2017 is Roy gaan werken als accountmanager voor Bacardi. Met merken zoals Bacardi, Grey Goose, Bombay Sapphire, Martini, Patron en nog veel meer, kwam hij terecht in de cocktail scene en was meteen verkocht. Door veel tijd te hebben doorgebracht in de randstad zag hij wat daar hip en happening was maar miste dat soort horecazaken in zijn eigen stad ’s-Hertogenbosch. Toen Kevin in 2019 naar Roy toe kwam om samen een zaak te openen hoefde hij daar niet lang over na te denken.
 
Kevin is naar zijn studie onderaan de ladder begonnen bij Café CinQ op de Parade in ’s-Hertogenbosch. Eerst als Dj in het weekend, daarna als medewerker bediening en heeft zich zo in een aantal jaar omhoog gewerkt tot bedrijfsleider van een zaak met meer dan 150 zitplekken binnen en buiten. Kevin had zijn doel bereikt en wilde een volgende stap maken. Wat eerst begon als een goed idee, als Kevin en Roy weer eens sambuca shotjes aan het drinken waren konden de 2 nu in werkelijkheid gaan brengen. De ideeën voor Secret Bar & Kitchen waren geboren.
 
De rolverdeling tussen de 2 is erg duidelijk, Kevin draagt zorg voor de achterkant van de zaak, denk aan administratie, HR en financiën terwijl Roy de gastheer is en zorgt dat op de vloer alles picobello verloopt.
 
Zo nu hebben jullie een beetje een idee wie wij zijn en heten jullie hartelijk welkom bij Secret Bar & Kitchen. Hier op deze plek willen we jullie graag ontzorgen, helemaal in de watten leggen en voor zorgen dat jullie een fijne tijd hebben. Secret Bar & Kitchen staat in het teken van kwaliteit of dat nu om de 30+ cocktails gaat of om ons eten alles moet 100% zijn. Dát in combinatie met onze gastvrijheid en liefde voor gastronomie moet ons onderscheiden van welke andere horecazaak ook!